Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ilgaz'ı Abant'a rakip yapacak

Ilgaz'ı Abant'a rakip yapacak

Ekonomi Haberleri

İnşaat, gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Ferko İnşaat, Kastamonu Ilgaz Milli Parkı'nda yer alan Mountain Resort Oteli'ni yenileyecek.

İnşaat, gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Ferko İnşaat, Kastamonu Ilgaz Milli Parkı'nda yer alan Mountain Resort Oteli'ni yenileyecek. Bu yatırımın yanında yeni bir otel de inşa etmeye hazırlanan Ferko, toplam 22.5 milyon dolar harcayacak. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, 446 yatağa sahip tesisin kapasitesini 750'ye çıkaracaklarını söyledi. Konferans ve kamplarda da Abant ve Kızılcahamam'a rakip olmayı hedeflediklerini belirten Meriçten, yeni otel projesini Mayıs 2015'te bitireceklerini söyledi. Kastamonu'ya 15 bin yabancı turist geliyor. Özellikle Rus ve Arap turistlerin bölgeye ilgisi yüksek.
Bünyamin Çelik KASTAMONU

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...