Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike gidiyor o isim geliyor!

Emenike gidiyor o isim geliyor!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin golcüsü Emmanuel Emenike'nin takımdan ayrılacağı, yerine ise Pato'nun transfer edileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de formayı Webo'ya kaptırması nedeniyle huzursuz günler geçiren Emenike ile ilgili çok çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Nijeryalı golcü, Rusya'da yayın yapan Itar Tass'a yaptığı açıklamada, 'ayrılık' sinyalleri verdi. Spartak Moskova'ya dönebileceği yönünde defalarca haber yapılan Emenike bunu inkar etmezken, "Rus kulüplerinin de dahil olduğu birkaç teklif aldım. Ancak bildiğim kadarıyla Fenerbahçe'ye ulaşmış resmi bir teklif yok" ifadelerini kullandı.


Emenike bu açıklamayı yaparken, Brezilya basınında aynı anda sarı-lacivertli yıldızın ayrılma ihtimaline vurgu yapan flaş bir haber çıktı. Haberde bundan daha fazlası da var! Bonservisi Corinthians'ta olan ancak Sao Paulo'da oynayan Pato'nun yeniden Avrupa'ya dönme ihtimalinin olduğu, 25 yaşındaki forveti F.Bahçe'nin de takip ettiği iddia edildi. Çıkan haberlerde, sarı lacivertlilerin 8 milyon euro ödeyerek Pato'nun serbest kalma maddesinden yararlanacağı ileri sürülürken, Güney Amerikalı gazeteci Paulo Freitas Gaucho Radyosu'na verdiği demeçte iddiaları doğruladı. Sabah
Emenike gidiyor o isim geliyor!



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...