Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prandelli'den Burak Yılmaz açıklaması

Prandelli'den Burak Yılmaz açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray'da milli takım kadrosundan çıkarılan Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe maçında forma giyip giymeyeceği henüz yanıt bulmadı

Bu konudaki son açıklama teknik direktör Cesare Prandelli'den geldi. Lig Tv'ye konuşan İtalyan teknik adam, Burak'ın durumunun bugün açıklık kazanacağını söyledi.


Prandelli "Burak, son antrenmanda ısınmaya bizimle çıktı ama geri kalan çalışmasını fizyoterapistlerle devam etti. Özel bir çalışma yaptı. Son durumu maç saati netleşecek" dedi. Bu ara Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe maçında sağ bileğine özel bandajla ve özel iğne yapılarak oynatılması bekleniyor. nbsp;


"FORMANIN HAKKINI VERMELİYİZ"
Prandelli, açıklamalarında artık tamamen Fenerbahçe maçını konsantre olduklarını vurguladı. Galatasaraylı futbolcular ve taraftarlara mesaj veren İtalyan çalıştırıcı "Galatasaray'da oynuyorsak, formanın hakkını vermemiz gerekiyor. Terimizin son damlasına kadar verdikten sonra sahadan çıkabiliriz. Herkesin bunu beklemesi gerekiyor. Biz Galatasaray'ız, bunu da göstereceğiz" diye konuştu.


AYSAL'IN ZİYARETİ
Prandelli, Başkan Ünal Aysal'ın kampı ziyaret etmesinin morallerini ve konsantrsayonlarını yükselttiğini dile getirdi. Aysal'ın bırakmasının takıma etkisine değinen İtalyan teknik adam "Az da olsa etkilemiş olabilir ama bunun gibi maçlarda kendi işimize odaklanabiliyoruz" dedi. Galatasaray-Fenerbahçe maçının yaşadığı derbiler arasında en büyüğü olduğunu belirten Prandelli, mücadelede taraftarının kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.


"KALEYE YAKIN OYNAMALIYIZ"
Oyun planları hakkında da bilgi veren deneyimli teknik adam "Maçların kaderini değiştirmek için pozisyon bulmak lazım. Pozisyonları bulabilmek için önde oynamamız gerekiyor. Bunun gibi maçlarda kaleye yakın olmamız gerekiyor. Maçı değiştiren anlar, kaleye yakın gerçekleşiyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...