Kewell sahaya çıktı, Arena yıkıldı

Kewell sahaya çıktı, Arena yıkıldı

SPOR Haberleri

Derbi öncesi Galatasaray'ın eski oyuncusu Kewell'a teşekkür plaketi verildi. Kewell alkışlarla sahaya çıkarken; taraftarlar uzun süre tezahüratta bulundu.

Türk Telekom Arena'da, 2008-2011 yılları arasında Galatasray'da forma giyen Harry Kewell da yerini aldı. Taraftarın gönlünde taht kuran ve OZ Büyücüsü lakaplı Avustralyalı eski oyuncuya Galatasaray CEO'su Lütfi Arıboğan tarafından teşekkür plaketi verdi. Kewell alkışlarla sahaya çıkarken; taraftarlar uzun süre tezahüratta bulundu.

Teşekkür plaketini almadan önce konuşan Kewell, Galatasaray'ı çok özlediğini dile getirirken, Ali Sami Yen ile Türk Telekom Arena'yı da karşılaştırdı. Kewell, "Galatasaray'ı çok özledim. Bu stat harika, sıradışı. Ama ben biraz daha gelenekselciyim ve tarih boyunca orada birçok başarılar elde edildiği için ben orayı daha fazla seviyorum. Ama Türk Telekom Arena'ya taşınmak da önemli ve yapılması gereken bir hamleydi" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...