Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray '10'unla kaybetmiyor

Galatasaray '10'unla kaybetmiyor

SPOR Haberleri

Sneijder, Galatasaray'a Fenerbahçe karşısında galibiyeti getiren isim oldu.Cimbom, Hollandalı yıldızın gol attığı maçlarda 18 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Galatasaraylı Wesley Sneijder, 2-1 kazandıkları Fenerbahçe derbisinde "Bir dünya yıldızı nasıl olur?" sorusunun cevabını verdi. Hollandalı yıldız, 88 ve +91'de attığı gollerle Galatasaray'a sahasında derbi galibiyetini getiren isim oldu. TT Arena'da geçen sezon 1-0 kazandıkları Fenerbahçe maçında da ağları havalandıran Sneijder, çok önemli bir istatistiğe imza attı. Galatasaray, Wesley Sneijder'in gol kaydettiği hiçbir resmi maçı kaybetmedi. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmalarda 18 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.


Sneijder, Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısındaki 18 şutunun 8'inin de sahibiydi. Cim Bom'un 4 isabetli şutu da Sneijder'in ayağından çıktı; bunların 2'si gol oldu.


"FENERBAHÇE'YE ŞANSIM TUTUYOR"
Wesley Sneijder maçın ardından, attığı gollerle ilgili "Gollerle ilgili pek fazla açıklama yapmama gerek yok. Tabii ki kalecinin de çıkarabileceği goller değildi. Sahada galibiyeti hak eden bir takım vardı, o da Galatasaray'dı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler ve kazandık" yorumunu yaptı.


Hollandalı, geçen sezon da Fenerbahçe'ye gol attığının hatırlatılması üzerine "3 puan için sevinçliyim. Fenerbahçe'ye şansım tutuyor. Galibiyet gollerini atmaktan dolayı sevinçliyim. Ligin başındayız. İyi galibiyetler geliyor. Önümüzdeki haftalara bu galibiyetleri taşımalıyız. Fenerbahçe'nin attığı gol, yaklaşık bir metre top çıkıyor ve bu golle skor 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti. 5 hakem var ve bu seviyede bir mücadelede bunu birisinin görmesi gerekirdi" ifadelerini kullandı. NTVSPOR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...