Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prandelli: 'Daha iyi olacağız'

Prandelli: 'Daha iyi olacağız'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe galibiyetini değerlendiren Prandelli doktorlara teşekkür etti. İtalyan basını ise Galatasaray'ın galibiyetini manşetlere taşıdı.

Prandelli, doktorların 3 ismi maça yetiştirdiğini söylerken, "Maçı değerlendirmeden önce doktorlarımızı tebrik ediyorum. Burak sakattı ve Olcan da sakatlandı. Doktorlar bunları iyileştirdi. Melo da hastanelik olmuştu. Onu da yetiştirdiler. Hem kendilerinden ödün verdiler hem de bunu başardılar" dedi.


Wesley Sneijder'in alacakları konusunun tartışıldığı ve Hollandalı'nın alacaklarının ödendiğinin hatırlatılması üzerine Prandelli, "Yıllardır futbolun içerisindeyim ve futbolcular profesyonel olunca parayı düşünmüyorlar. Oyuncular yüzde yüzünü verirler. Bu akşamki performanslarının ödemelerle ilgili olduğunu zannetmiyorum" ifadelerini kullandı.


Maçı nbsp;yorumlayan Prandelli şöyle devam etti, "Bir kaç tane taktiksel düzeltmeler yapmamız gerekiyordu, 2. yarıda da bunu yaptık ve galibiyete ulaştık. Ne zaman taktiksel anlamda organize olup hızınızı ayarlarsanız istediğinizi alırsınız. İlk yarıya göre 2-3 taktiksel hatayı düzelttik. 2. yarı farklı bir Galatasaray çıktı ortaya. Bunları maksimuma getirdiğimizde daha iyi bir Galatasaray olacak."


Golleri atan Wesley Sneijder'e ayrı bir parantez açan Prandelli, "Kendisi kaliteli bir futbolcu ve oyunun içerisine daha çok girmesi gerekiyor. Kendisini son 20 dakikada gösterdi ve attığı iki golle skoru belirledi" diye konuştu.


Hiç bir zaman işten korkmadığını dile getiren İtalyan teknik adam, "Türkiye'de bazı alışkanlıklar var. Bazı bilgi eksiklikleri olduğunu biliyorum. Futbolcularıma bunları aktarmaya çalışıyorum. Bunları takıma tam olarak adapte ettiğim zaman daha iyi bir Galatasaray olacak" diye sözlerini bitirdi.

nbsp;Prandelli: 'Daha iyi olacağız'

İtalyan basını: Prandelli nihayet güldü
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği derbi mücadelesi İtalyan basınında geniş yankı oluşturdu. İtalyan spor gazeteleri vatandaşları Cesare Prandelli'nin sonunda yüzünün güldüğünü yazdı. nbsp;

İtalyan gazetelerinden satırbaşları şöyle:
La Gazzetta dello Sport: "Sneijder 'Paramı alamıyorum' diyordu. İyi ki alamamış. Bir de alsa ne olacak? Takımı adeta sırtına alıp galibiyete taşıdı. Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin yüzü art arda alınan üç galibiyetin ardından güldü. Galatasaray maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...