"Milli görev, milli duygu benim için şereftir, namustur"

"Milli görev, milli duygu benim için şereftir, namustur"

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe galibiyetinin ardından kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe ile oynadıkları derbide aldıkları sonucun sevindirici olduğunu söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu, derbi mücadelesinde oyundan önemlisinin sonuca gitmek olduğunu vurgulayarak, "Bugün bunu yakaladık. Bu nedenle mutluyuz. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ederim" dedi.

Milli takımda oynamaması ile ilgili spekülasyonlara değinen Burak Yılmaz, şunları kaydetti:

"Benim futbol geçmişime baktığınız zaman, eğer oynamakla alakalı ufacık bir ışık bile varsa sahada olduğumu hepiniz görmüşsünüzdür. Ben, Kayseri Erciyesspor maçında sakatlandım. Onun ardından 15 gün geçti. Hiç kendimi anlatmam, böyle şeyleri sevmem ama o kadar kötü bir durumda bırakıldım ki bunları söylemek zorunda hissediyorum. 15 gün boyunca hiç takımla çalışamadım. Özel sağlık ekibi ve fizyoterapistlerle çalışmak zorunda kaldım. Söylenmez belki ama bugün de iğne oldum. Sakatlığım geçmedi ancak böyle bir maçta kesinlikle sahada olmak istedim."

"Milli görev, milli duygu benim için şereftir, namustur" diyen tecrübeli futbolcu, "Hiçbir zaman kaçmadım, kaçmam da... Ayrıca milli takım kadrosundan çıkartılmam da benden kaynaklı değil. Milli takım ve kendi doktorlarımızın aldığı karardan dolayı Çek Cumhuriyeti maçında sahada olamayacağım için kadrodan çıkarıldım. Söylediklerimin hepsi yüzde 100 doğrudur. Hiçbir zaman yalan söylemedim. 15 gündür çok kötü bir durumdaydım" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...