Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gurbetçilerden derbiye yoğun ilgi

/ Kaynak: AA
Gurbetçilerden derbiye yoğun ilgi

SPOR Haberleri  / AA

Gurbetçiler Berlin'de Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi

İstanbul'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine gurbetçiler de yoğun ilgi gösterildi.

Almanya'nın çeşitli kentlerinde olduğu gibi başkent Berlin'de de maçın toplu bir şekilde izlenilenildiği mekanlar doldu.

''Küçük İstanbul'' olarak adlandırılan Berlin'in Kreuzberg ilçesinde bulunan Türkiyemspor'un lokalinde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen gurbetçiler maçı yan yana izledi.

Taraftarlar, maçta oluşan pozisyonlarda heyecanlanırken, özellikle Galatasaray taraftarları iki golde de yoğun bir şekilde sevinçlerini gösterdiler.

Galatasaray'ın 2-0 galip ayrıldığı karşılaşma sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar sevinçlerini maçı izledikleri mekanların dışına taşıdı. Burada çoşkulu bir şekilde Galatasaray'ın galibiyeti kutlandı.

Karşılaşmayı 5 yaşındaki oğlu İsmail ile izleyen Galatasaray taratarı Hüseyin Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cim-Bom'un galip gelmesinin sevindirici olduğunu belirtti.

Berlin'de 37 yıldan beri yaşayan Yazıcı, her zaman Türkiyemspor'un lokaline maç izlemeye geldiğini bu ifade ederek Türkiye'den Galatasaray veya başka bir takım geldiğinde maçlara giderek özlem giderdiklerini kaydetti.

Onur Kılınç adlı genç de, arkadaşlarıyla maçı izlediğini ve Galatasaray'ın galibiyetine sevdiğini ifade ederek, sarı-kırmızılı futbolcu Wesley Sneijder ile Galatasaray'ın dördüncü yıldızı alacağını ifade etti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...