Sneijder: Volkan'ı cezalandırdım, ona iki güzel gol attım...

Sneijder: Volkan'ı cezalandırdım, ona iki güzel gol attım...

SPOR Haberleri

Sneijder çarpıcı Volkan Demirel açıklaması: "Kendisi zaman geçirmek için maç boyunca elinden geleni yaptı. Ben de ona iki güzel gol attım"

Fenerbahçe'ye attığı iki süper golle gecenin yıldızı olan Wesley Sneijder çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, galibiyet için çok çabaladıklarını söyleyerek, "Volkan Demirel maçın başından sonuna kadar zaman geçirmek için elinden geleni yaptı. Ben de son dakikalarda attığım iki golle Volkan'ı cezalandırdım" dedi. Volkan'ın iki golü de çıkarmasının mümkün olmadığının altını çizen Wesley Sneijder, "Fenerbahçe'ye şansım tutuyor. İnanılmaz mutluyum " diye konuştu. Fenerbahçe'nin golünde topun çıkmasına rağmen pozisyonun devam etmesini eleştiren Sneijder, "Fenerbahçe'nin golünde top yaklaşık 1 metre çıkıyor. Eğer maçta 1-0'lık üstünlüğümüz olsaydı, bunun hesabını kim verecekti?" diyerek sözlerini tamamladı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...