Volkan-Melo barıştı

Volkan-Melo barıştı

SPOR Haberleri

Maç öncesi haklarında çok sayıda spekülasyon yapılan Volkan Demirel ile Felipe Melo fair-play örneği sergiledi.

Sezon başındaki Süper Kupa maçında gerginlik yaşayan sonrasında da birbirleri hakkında sert açıklamalar yapan iki yıldız maç başlamadan önce birbirlerinin elini sıkarak barıştı. Öte yandan Milli duygu namustur - F.Bahçe karşısında etkisiz kalan Burak, 2 hafta takımla çalışmadığı halde forma istediğini ve Prandelli'nin kendisine bu şansı tanıdığını söyledi. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Milli duygu benim için şereftir, namustur. Hiçbir zaman kaçmadım. Bu sezon lig bizim için Şampiyonlar Ligi'nden daha önemli" nbsp;dedi.
Volkan-Melo barıştı
Başkana hediyemiz
G.Saray kaptanı Selçuk İnan galibiyeti görevi bırakacak Başkan Ünal Aysal'a ve sarı-kırmızılı taraftarlara armağan ettiklerini söyledi. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Fenerbahçe maçları bizim için ayrıdır. Soyunma odasında da bir bayram havası vardı. Şimdi Dortmund karşılaşmasını düşüneceğiz" diye konuştu.

Alper: Çok iyi oynadık

F.Bahçe'de tek golün sahibi Alper Potuk maç sonrası, "Takım olarak çok üzgünüz. Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybettik. En azından bir beraberlik almalıydık. 10 kişi kalana kadar çok iyiydik, oyunun hakimiydik, pozisyonları bulan bizdik. Gerçekten çok üzgünüz" açıklaması yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...