Kartal, Yanal'ı aratıyor

Kartal, Yanal'ı aratıyor

SPOR Haberleri

Ersun Yanal yönetiminde geçen sezon 6. haftada 15 puan toplayan Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal ile 6 maçta 10 puan alabildi

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertli takımın, geçen sezon ile bu sezonki ilk 6 haftalık performansları değerlendirildiğinde Kartal, Yanal'ın gerisinde kaldı. Ersun Yanal yönetiminde geçen sezon 6. haftada 15 puan toplayan Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal ile 6 maçta 10 puan alabildi. Geçen sezon Yanal döneminde Spor Toto Süper Lig'in ilk 6 haftasında 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, bu sezon ise Kartal yönetiminde 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti, 2 kez de yenildi.
- Golde Yanal fark attı
Ersun Yanal, ilk 6 hafta itibarıyla gol sayısında İsmail Kartal'a fark attı. Yanal yönetiminde geçen sezon 6 maçta 16 gol kaydeden sarı-lacivertliler, maç başına 2,66 gol ortalaması tutturdu. Fenerbahçe bu sezon İsmail Kartal döneminde ise 6 maçta sadece 7 gol attı ve ortalamasını 1,16'ya düşürdü.
- Farklı galibiyetleri özledi
Yanal yönetiminde ilk 6 maçta da gol atan sarı-lacivertliler, Kartal yönetiminde ise ilk 6 haftada Trabzonspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında gol atmayı başaramadı. İsmail Kartal döneminde ligde şu ana kadar elde ettiği 3 galibiyete de sahasında tek farklı sonuçlarla ulaşan Fenerbahçe, Yanal döneminde geçen sezon evinde Sivasspor'u 5-2, Elazığspor'u 4-0 gibi farklı skorlarla geçmişti.
- Maçlar ve sonuçları
Ersun Yanal ve İsmail Kartal dönemlerinde Süper Lig'de ilk 6 haftada Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlar şöyle:
İsmail Kartal dönemi: 2014-2015
1. hafta Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor: 3-2
2. hafta Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-0
3. hafta Fenerbahçe-Gaziantepspor: 1-0
4. hafta Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe: 2-0
5. hafta Fenerbahçe-Torku Konyaspor: 2-1
6. hafta Galatasaray-Fenerbahçe: 2-1
Ersun Yanal dönemi: 2013-2014
1. hafta Torku Konyaspor-Fenerbahçe: 3-2
2. hafta Fenerbahçe-Eskişehirspor: 1-0
3. hafta Fenerbahçe-Sivasspor: 5-2
4. hafta Kasımpaşa-Fenerbahçe: 2-3
5. hafta Fenerbahçe-Elazığspor: 4-0
6. hafta Gençlerbirliği-Fenerbahçe: 0-1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...