Sneijder, Fenerbahçe'yi yıkan 2 golü için 'çocukluk hayalimdi' dedi

Sneijder, Fenerbahçe'yi yıkan 2 golü için 'çocukluk hayalimdi' dedi

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder, Fenerbahçe'yi yıkan 2 golünü yorumladı: "Böylesine bir stadyumda dünya çapında iki gol atmayı çocukken hep hayal ediyordum"

Attığı iki şık golle Fenerbahçe'yi yıkan Wesley Sneijder, Hollanda basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncu, "Böylesine bir stadyumda dünya çapında iki gol atmayı çocukken hep hayal ediyordum. Şut ayağımdan çıktığı anda gol olacağını biliyordum. Böyle şeyleri bazen hissedersiniz" ifadelerini kullandı. Sneijder, "Derbi sonrasında insanlar bana yaşlı gözler ile baktılar ve bütün gece havai fişek sesleri ile geçti. Böylesine büyük bir bir camianın hep bir ağızdan söylediği şarkılar tüylerimi diken diken etti" şeklinde konuştu. Hollandalı, son olarak ise "Gösterilen aşırı sevinçten dolayı omuzlarım ciddi şekilde incindi. Bu da benim için ayrı bir memnuniyet sebebi oldu. Birçok insanı mutlu ettik" diyerek sözlerini noktaladı. nbsp;

F.Bahçe karşısında uzaktan kaydettiği iki golle ceza sahası dışından attığı gol sayısını üçe yükselten Hollandalı, bu alanda Ronaldo'yu da geride bıraktı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...