Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yurtta hava durumu nasıl olacak?

Yurtta hava durumu nasıl olacak?

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava durumu şöyle.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun güneydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak çevrelerinin yağmurlu, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde yurdun iç kesimlerinde sis, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey, akşam saatlerinden sonra ülke genelinde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:


Ankara: Az bulutlu ve açık 18


İstanbul: Az bulutlu ve açık 19


İzmir: Az bulutlu ve açık 24


Adana: Az bulutlu ve açık 26


Antalya: Az bulutlu ve açık 28


Samsun: Parçalı ve az bulutlu 21


Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 19


Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 13


Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 22


(İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...