Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Belgrad'da zorluk yaşadı!

Beşiktaş Belgrad'da zorluk yaşadı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve taraftarlar Belgrad'a girişte Nikola Tesla Havalimanı'nda zorluk yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. haftasında yarın Belgrad'da Partizan ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı ve Umut Güner ile birlikte aynı uçakta seyahat eden taraftarlar Belgrad'a girişte Sırp polisinin çıkardığı zorluklara maruz kaldı.
BÜYÜKELÇİLİK DEVREYE GİRDİ
Partizan maçı için iki gün önceden Belgrad'a giden başkan Orman ile yönetici arkadaşları Ahmet Kavalcı ve Umut Güner, gümrükte 1 saat bekletildikten sonra Belgrad Büyükelçiliği'nin bizzat devreye girmesiyle Belgrad'a giriş yapabildi. Uçakta bulunan diğer taraftarların ellerindeki maç biletlerini göstermesine rağmen uzun bir süre bekletilmelerinin ardından sorun halledildi ve ülkeye girişleri gerçekleştirildi. Bu arada başkan Fikret Orman, bütün taraftarlar ülkeye alınıncaya kadar havaalanında bekleyerek, sorunların çözülmesinin ardından konaklayacağı otele hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...