Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esra Erol: 'Oğluma annem baksın'

Esra Erol: 'Oğluma annem baksın'

MAGAZİN Haberleri

Fox Tv'nin sevilen programı Esra Erol'la'nın sunucusu Esra Erol, İpek Tuzcuoğlu ile yüzleşme programına konuk oldu

Cine5'te yayınlanan 'İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme' yeni sezona başladı. Programın ilk bölümüne ise FOX TV'de evlilik programı sunan Esra Erol konuk oldu. Erol, hayatıyla ilgili samimi yüzleşmelerini Tuzcuoğlu ile paylaştı.


"KONTROLCÜ BİRİYİM"
Esra Erol, "Dışarıdan bakılınca çok güçlü bir kadın görüyoruz. Yalnızken nasılsın?" diye sorulunca "Yalnızken de aynıyım. Kontrolcüyüm ama çok güçlü değilim. Sadece olaylar karşısında metanetli duruyorum. Bu da inancımın kuvvetliliğinden..." diye yanıt verdi.


"YATAKTAN ZOR KALKTIM"
2014'te bebek kaybeden Erol bu dönemin kendisi için çok zor geçtiğini söyledi: "Geçen sene yataktan çok zor kalktım. 2014'ün bir bölümünde mutsuzdum..."


ANNE-OĞUL KEYFİ
Programda oğlu İdris Ali'yle ilgili duygularını paylaşan Erol, şunları söyledi: "Oğlumun odasında oyun masası var, her akşam anne-oğul masanın altına girip, altını karalıyoruz. Ben çocuğumu özgür bırakıyorum ama kurallarıyla... Markete gittiğimizde asla ikinci bir çikolata alamaz"
Esra Erol: 'Oğluma annem baksın'



"BANA BİR ŞEY OLURSA OĞLUMA ANNEM BAKSIN DEDİM"
Erol, Tuzcuoğlu'nun "Ölüm, kaza, kader konusunda neler düşünüyorsun?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Hepimiz ölümden korkuyoruz. Aslında sevdiklerimizden ayrılmaktan korkuyoruz. Eşime 'Bana bir şey olursa oğluma annem baksın, sen de onlara gözün gibi bak' derim arada."


"ZAYIF OLMAYI SEVİYORUM"
Kilo takıntısı olmadığını söyleyen sunucu, "İdris Ali'ye hamileyken biraz yuvarlaktım. Ben zayıf olmayı seviyorum. Bazen takipçiler çok zayıfladın diye kızıyor ama zayıf ve fit olmak benim hoşuma gidiyor. Diğer türlü mutsuz oluyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...