Agü Spor Fenerbahçe karşısında

/ Kaynak: DHA
Agü Spor Fenerbahçe karşısında

SPOR Haberleri  / DHA

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Euroleague ilk tur maçlarında B Grubu'nda Fenerbahçe'yle mücadele edecek

AGÜ Spor Kadın Basketbol Takımı, Euroleague ilk tur maçlarında B Grubu'nda mücadele edecek, ilk maçında geçtiğimiz yılın finalisti Fenerbahçe'yle yarın saat 19.00'da Kadir Has Spor Salonu'nda oynayacak.
Geçtiğimiz yıl ilk kez katıldığı Euroleague'de sekizli final etabına kalmayı başaran kırmızı beyazlı takım, bu yıl da başarılı olmayı hedefliyor. AGÜ Spor'un B Grubu'nda yer alacağı şampiyonada grup aşamasındaki rakipleri ise BK Brno (Çek.Cum.), Club Baloncesto Avenida (İspanya), Nadezha Orenbug Region (Rusya), Energa Torun (Polonya), Berretta Famila Schio (İtalya), Tango Bourges Basket (Fransa) ve Fenerbahçe (Türkiye) takımları olacak.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...