Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike: 'Güvenimi hiç bir zaman kaybetmedim'

Emenike: 'Güvenimi hiç bir zaman kaybetmedim'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Nijeryalı golcüsü Emenike, bir röportajında önemli açıklamalarda bulundu. Emenike, 'Gol atamadığım zamanlarda güvenimi kaybetmedim' dedi.

Emenike Africanfootball.com'a bir röportaj verirken önemli açıklamalarda bulundu.


İşte Emenike'nin o açıklamaları:


GÜVENİMİ HİÇ KAYBETMEDİM
"Gol atamadığım zamanlarda bile güvenimi hiçbir zaman kaybetmedim" diyen Emenike, "Sahada olduğum her zaman kafamda goller atıyorum. Fakat şimdilik her şey iyi gidiyor gibi gözüküyor. Bir forvet olarak en önemli görevim gol atmak ama bazen bu zor oluyor. İnsanların yüzlerine gülücükler kondurmak beni mutlu ediyor. Attığım bu gol beni ayaklandıracaktır" dedi.
Çok çalışmaya devam edeceğinin altını çizen Nijeryalı futbolcu, "Şans yanımda olduğu sürece de goller atacağım. Bu galibiyetin bizi uzun bir süre götüreceğine inanıyorum" diye konuştu. Emenike son olarak ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasında gol atabilmişti. Nijeryalı forvet Beşiktaş karşısında attığı golle sezonun ikinci golünü atmış oldu. Emenike geçtiğimiz sezonun 7.haftasında ilk golünü atmış ve ligi 12 golle tamamlamıştı. Nijeryalı golcü milli takımdaki son golünü ise 2013 Ekim'inde Etiyopya'ya karşı atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...