Gaziantep'te zincirleme kaza

/ Kaynak: İHA
Gaziantep'te zincirleme kaza

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında, direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdiği iddia edilen bir kişi, zincirleme trafik kazasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, kaza İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. Direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdiği iddia edilen 27 ARN 98 plakalı otomobil sürücüsü İsmail O., önünde hareket eden Halil İper'in kullandığı 34 EF 7063 plakalı otomobile arkadan çarptı. 34 EF 7063 plakalı otomobil sürücüsü Halil İper ise kendi önündeki Remziye Yedikardeş'in kullandığı 34 YJ 0967 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan ve direksiyon başında sara nöbeti geçirdiği iddia edilen İsmail O., olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Arabey Yıldız isimli yakınını tedavi için hastaneye götürmekte olan Remziye Yedikardeş ise çarpmanın etkisiyle kulağından darbe alarak olay yerine yakın bir hastaneye nakledildi.Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...