5 yıldır yıkanmayan adamı itfaiye kurtardı

5 yıldır yıkanmayan adamı itfaiye kurtardı

DÜNYA Haberleri

Almanya'da itfaiyeciler 5 yıldır evinden çıkmayan ve yıkanmayan 160 kiloluk bir adamı biyolojik tehlikelere dayanıklı kıyafetler giyerek kurtardı.

Nefes güçlüğü çekmeye başlayınca çöp ve böcek dolu evinin duvarlarına vurarak komşularından yardım isteyen 65 yaşındaki adamın kapıdan geçemeyecek kadar şişman olduğu için vinçle pencereden çıkarıldığı açıklandı.Alman basınına konuşan bir itfayeci "Apartman dairesi diz seviyesine kadar yemek artıkları ve çöp ile doluydu. nbsp;Her yer böceklerle kaplıydı. Kokuyu ise tarif etmek imkansız" dedi. İtfayeciler kurtarma operasyonunda kullandıkları ekipmana sinen kokuyu gidermek için tazyikli su kullandı.İsmi basına açıklanmayan adamın aşırı kiloları nedeniyle yıllardır yerinden kıpırdamayı ve kendisini temizlemeyi başaramadığı, yaşamını dışarıdan yemek sipariş ederek sürdürdüğü açıklandı. nbsp;Hürriyet





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...