Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Naki'nin sözleşmesi feshedildi

/ Kaynak: AA
Deniz Naki'nin sözleşmesi feshedildi

SPOR Haberleri  / AA

Gençlerbirliği, 2013-2014 sezonunun başında imza atan Deniz Naki ile yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, nbsp;Almanya doğumlu genç golcü Deniz Naki ile yollarını ayırdı.Gençlerbirliği Genel Menajeri Seçkin Topçu, AA muhabirine yaptığı nbsp;açıklamada, Naki'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini söyledi.Başkent ekibine 2013-2014 sezonu başında imza atan 25 yaşındaki nbsp;oyuncuya hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Topçu, Naki'ye bundan sonraki nbsp;kariyerinde başarılar diledi.Gençlerbirliği formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 20, Türkiye nbsp;Kupası'nda ise 4 maça çıkan Naki, bir kez gol sevinci yaşadı. nbsp;
nbsp;Ankara'da yumruklu saldırıya uğradı
nbsp;
Deniz Naki, Ankara'da dayaklı saldırıya uğradı. Eskiden Alman St. Pauli takımında oynayan 25 yaşındaki Deniz Naki, Kürt kimliği ile Facebook üzerinden IŞİD'i lanetledi.Bunun üzerine küfürlü yorumlara maruz kalan ve saldırıya uğrayan Naki, "Ankara'da kendi başıma dışarıya çıkamıyorum. Takım arkadaşlarım için de endişeliyim. Onların da başına bir şey geleceğinden korkuyorum" dedi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...