Selim Atalay: "Petrol fiyatı düştü, beter olsun"

Selim Atalay: "Petrol fiyatı düştü, beter olsun"

Ekonomi Haberleri

Başarılı haberci Selim Atalay, ABD'den Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. İlk programında düşen petrol fiyatını kendine has üslubuyla aktardı.

Doğuş Yayın Grubu'nun deneyimli ABD Temsilcisi Selim Atalay Türkiye'ye kesin dönüş yaparak Dış Haberler Koordinatörü unvanıyla NTV Haber Merkezi'ndeki yeni görevine başladı. Atalay, Amerika'dan başlayıp dünyanın çevresinde tur attığı 'Dünyanın Haberi' bülteniyle ekranda yerini aldı. Kendine has üslubuyla dikkat çeken başarılı haberci, Türkiye'deki ilk programında bir son dakika gelişmesini izleyicilere ilginç bir şekilde aktardı.


"BETER OLSUN"
Brent petrolün son 4 yılın en düşük seviyesine geldiğini anlatan Atalay, "Beter olsun, petrolün düşmesi iyi bir şey. Ama Amerika petrolün düşmesini ekonomisine büyüme olarak çeviremedi. Seçmen o yüzden biraz rahatsız." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...