Galatasaray bu sezon üçüncü defa 4 gol yedi

Galatasaray bu sezon üçüncü defa 4 gol yedi

SPOR Haberleri

Arsenal'le başlayan felaket zincirinde Dortmund Aslan'ın kâbusu oldu. Alman ekibi, İstanbul'dan sonra Dortmund'da da Cimbom'u4 golle yıktı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde bir türlü istediği sonuçları alamayan Galatasaray, Almanya'da da umduğunu bulamadı (4-1). Borussia Dortmund'la oynadığı ilk karşılaşmada yaptığı hatalara iyi çalışan Prandelli'nin öğrencileri ilk 45 dakikada yaptıkları etkili savunmayla dikkat çekti. Oyunu geride kabullenen ve Borussia Dortmund'un pas yapmasına izin veren sarı-kırmızılılar, 14. dakikada Sneijder'in röveşatasıyla ilk yarıdaki tek pozisyonunu buldu. Kapanan Galatasaray'ın karşısında pozisyon bulmakta güçlük çeken Alman temsilcisi 24. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Sokratis'in kafa vuruşuyla tehlikeli oldu ancak top direkten döndü. Ceza sahasında pozisyon üretemeyen Borussia Dortmund, 39. dakikada ofsayt kokan bir golle Galatasaray savunmasını yıktı. Hızlı gelişen atakta önde yakalanan Galatasaray defansının arasına gönderilen topa hareketlenen Reus, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
Hakan'la umutlandık ama…
İlk yarıda umut veren sarı-kırmızılılar, ikinci 45 dakikada tünelin ucunu yine göstermedi. Sneijder'in uzaktan şutuyla hücumda varlık göstermeye çalışan sarı-kırmızılılar, savunmanın uzaklaştıramadığı topun sonucunda 56. dakikada Sokratis'in golünü kalesinde gördü (2-0). Hücumda bir türlü varlık gösteremeyen ve ileri çıkmakta güçlük yaşayan Galatasaray, 70. dakikada Hakan Balta'nın golüyle sevindi. Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte kafayı vuran Hakan skoru 2-1 yaptı. Golün ardından daha çok hücum denemesi yapan Galatasaray,74. dakikada Hamit'le başlayıp Muslera'yla biten hatalar zincirinin sonunda Immobile'nin golüyle tüm umutlarını kaybetti (3-1). Skora rağmen baskısını sürdüren ev sahibi ekip Semih'in kendi kalesine attığı golle 86. dakikada skoru 4-1 yaptı ve Galatasaray'a bir kez daha puan yüzü göstermedi.
HÜSEYİN EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...