Hakemlere kızıp ligden çekildiler

Hakemlere kızıp ligden çekildiler

SPOR Haberleri

Azerbaycan Premier Ligi'nde mücadele eden Araz Nahçıvan Kulübü, 'hakem hataları'nı gerekçe göstererek ligden çekildi ve kulüp feshedildi.

Azerbaycan Premier Lig kulüplerinden Araz Nahçıvan, "hakem hataları"nı gerekçe göstererek ligden çekildi ve kulüp feshedildi.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Araz Nahçıvan'ın feshi ve ligden çekilmesi konusunda Profesyonel Futbol Ligi Kurumuna resmi yazı gönderildiği bildirildi.


"HATALAR SABRIMIZI TAŞIRDI" nbsp; nbsp; nbsp;
Kulübün, bu kararı, "yapılan haksızlıklar" ve "hakem hataları" nedeniyle aldığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Ligin 2. ve 4. haftalarında oynadığımız karşılaşmalarda yapılan hakem hataları nedeniyle Profesyonel Futbol Ligi Kurumuna başvurmuştuk. Daha sonra bu konu çözüldü ve biz lige devam ettik. Fakat daha sonraki haftalarda yaşanan hakem hataları kulüp yöneticilerinin sabrını taşırdı ve kulübün feshedilmesi yönünde karar alındı."


Araz Nahçıvan bu sezonun başında Erzurum'da Samsunspor ile hazırlık maçı oynamıştı. Geçen sezon 1. Lig şampiyonu olduktan sonra Premier Lig'e yükselen Araz Nahçıvan, bu sezon çıktığı 10 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti.
Araz Nahçıvan, 10 takımlı ligde 4 puanla sonuncu sırada bulunuyor.
Hakemlere kızıp ligden çekildiler



ARAZ NAHÇIVAN DAHA ÖNCE 2 DEFA KAPATILDI
1967 yılında kurulan kulüp, Sovyet Birinci Ligi'nde oynamaya başladı. Sovyetler Birliği yıkıldıktan sonra faaliyetlerini durduran kulüp, 2001 yılında tekrar açıldı ve Azerbaycan liglerinde mücadele etmeye başladı. Ancak takım bir yıl sonra parasal sorunlar nedeniyle tekrar kapatılan kulüp, 2013'te yeniden kuruldu ve Azerbaycan Birinci Ligi'ne alındı. Araz Nahçıvan 2014'te Birinci Lig şampiyonu olarak Süper Lig'e yükseldi. Hürriyet
Hakemlere kızıp ligden çekildiler



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...