Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kudüs'te bir Filistinli öldürüldü!

/ Kaynak: AA
Kudüs'te bir Filistinli öldürüldü!

DÜNYA Haberleri  / AA

Kudüs'te İsraillilerin üzerine aracını sürdüğü iddia edilen bir Filistinli, polis tarafından vurularak öldürüldü.

Mescid-i Aksa'da sabah yaşanan gerginlikler sona ermeden, Doğu Kudüs'te Filistin ile İsrail arasında 1967 savaşındaki yeşil hat olarak adlandırılan 1 nolu anayolda, 1 Filistinli'nin aracını İsrailli yayaların üzerine sürdüğü iddia edildi. Olay yerine gelen polis, aracın sürücüsünü vurarak öldürdü.


Emniyet Genel Müdürlüğü Sözcüsü Micky Rosenfeld olay yerinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Olayın bir terör saldırısı olduğundan şüpheleniyoruz. Olayda aracın Filistinli sürücüsü vuruldu, 14 İsrailli de aracın çarpması sonucu yaralandı" dedi.


Kudüs'te 2 hafta önce de tramvay durağına giren bir aracın Filistinli sürücüsü olay yerinde vurularak öldürülmüş, olayda 2 İsrail vatandaşı hayatını kaybetmişti.


Öte yandan, İsrail'in sabah saatlerinde yaklaşık 100 Yahudi'nin Mescid-i Aksa'nın avlusuna girişine izin vermesinin ardından, Aksa içinde ve çevresinde yaşanan çatışmalarda 27 kişi yaralanmıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...