Ronald de Boer'dan Messi'ye övg

/ Kaynak: AA
Ronald de Boer'dan Messi'ye övg

SPOR Haberleri  / AA

Eski Hollandalı milli futbolcu Ronald de Boer, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin "dünyanın en iyi futbolcusu" olduğunu iddia etti

Yeşil sahaların önemli yıldızları Barcelonalı Lionel Messi ile Real Madridli Cristiano Ronaldo arasında yaşanan rekabeti değerlendiren De Bour, Messi'nin kimseyle kıyaslanmaması gerektiğini söyledi.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile Barcelona arasında oynanacak karşılaşmada 2 gol atması halinde eski İspanyol futbolcu Raul Gonzalez'in turnuvanın "en golcü oyuncusu" unvanını egale edecek Arjantinli oyuncudan övgüyle bahseden Ronald de Bour, "Messi gibi dünyada eşine rastlanmayan birinin başka futbolcularla kıyaslanması saygısızlık olarak nitelenmeli" değerlendirmesinde bulundu.
Arjantinli oyuncunun son dönemde formsuz olduğu yönündeki eleştirilere katılmadığını belirten eski Hollandalı futbolcu, "İnsanlar onun hakkında konuşurken önce bir düşünmeli. Ronaldo gibi bazı oyuncuların kopyaları bulunabilir ama o eşsizdir. Portekizli gerçekten de çok iyi bir futbolcu ama Messi tartışmasız en iyisi" ifadelerini kullandı.
Hollanda Milli Takımı'nda 67 kez forma giyen ve bu sezon Ajax altyapısında antrenörlük yapan Roland de Boer, 1999-2000 sezonları arasında Barcelona'da da oynamıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...