Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ermenek'te DHA ekibi kaza geçirdi

/ Kaynak: AA
Ermenek'te DHA ekibi kaza geçirdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Yaralanan 2 DHA muhabiri hastaneye kaldırıldı.

Ermenek ilçesinde maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yürütülen çalışmaları takip eden Doğan Haber Ajansı (DHA) ekibi kaza geçirdi. Yaralanan 2 DHA muhabiri hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, maden ocağında yürütülen kurtarma çalışmalarını takip eden Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Tolga Yanık'ın kullandığı 34 TM 6272 plakalı otomobil, Karaman -Ermenek karayolunda, işçilerin mahsur kaldığımaden ocağı yakınlarında uçuruma yuvarlandı.
Kazada yaralanan Tolga Yanık ile otomobilde bulunan diğer muhabir Akif Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Yanık ve Özdemir'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Barkanı Taner Yıldız ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bakanlar, gazetecilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...