Ahmet Davuoğlu'ndan son dakika İsrail açıklaması!

/ Kaynak: AA
Ahmet Davuoğlu'ndan son dakika İsrail açıklaması!

Politika Haberleri  / AA

Ahmet Davutoğlu MİT'ten aldığı brifing sonrası yapmış olduğu açıklamalarda İsrail'in Mescid-i Aksa baskınla ilgili bakın ne dedi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu MİT'ten aldığı brifing sonrası açıklama yaptı. Başbakan Davutoğlu, İsrail'in Mescid-i Aksa baskınıyla ilgili "Uluslararası toplumun en aktif cevabı vermesi için gerekli çalışmalarda bulunacağız" dedi.Başbakan Davutoğlu, "(İsrail'in Mescid-i Aksa baskını) Türkiye olarak şiddetle kınıyoruz. Uluslararası alanda da gereken her türlü inisiyatifi alarak, İsrail'in bu tutumu karşısında uluslararası toplumun en aktif cevabı vermesi için de gerekli çalışmalarda bulunacağız" nbsp;dedi.Başbakan Davutoğlu, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına ilişkin, "Aslında bu ayrıca bir değerlendirmeye ihtiyaç bile hissetmeden tam bir barbarlıktır" dedi.


Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...