Parçalamadan önce böyle röportaj vermiş

Parçalamadan önce böyle röportaj vermiş

YAŞAM Haberleri

Antalya'da yaşayan Galip Özdemir tarafından vahşice öldürülen Esma Ekinci'nin kısa süre önce katiliyle röportaj verdiği ortaya çıktı.

Antalya'da sevgilisi 47 yaşındaki Galip Özdemir tarafından otel odasında boğularak öldürüldükten sonra parçalanarak cesedi bavullara konulan 37 yaşındaki Esma Ekinci'nin, cinayetten kısa süre önce katiliyle birlikte röportaj verdiği ortaya çıktı. nbsp;Sevgilisi Esma Ekinci'yi öldüren, ardından cesedi parçalayıp valize koyan Galip Özdemir, 30 Ekim Perşembe günü görülen karar davasında Yargıtay yolu açık olmak üzere ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Bu görüntülerde Esma Ekinci ile Galip Özdemir'in, Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine, uyuşturucu konusunda röportaj verdikleri görülüyor. Esma Ekinci kamera görüntülerinde, uyuşturucu aldıktan sonra bambaşka bir insana dönüştüğünü söyleyerek, "Tarifi mümkün değil. Ben benlikten çıkıyorum. Farklı bir alemde, farklı bir dünyada oluyorum" diyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...