Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo'nun boy takıntısı dalga konusu oldu

Ronaldo'nun boy takıntısı dalga konusu oldu

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, boy takıntısıyla gündeme gelirken Portekizli futbolcu sosyal medyada dalga konusu oldu.

Giyim tarzı ve saç stili ile öne çıkan nbsp;Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano nbsp;Ronaldo'nun hiç bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. Maçlardan önce takım halinde basın mensuplarına poz veren Real Madridli futbolcu genelde ayakta durmayı tercih ediyor.

BOY TAKINTISI DEŞİFRE OLDU

Boy takıntısı olan Portekizli futbolcunun takım arkadaşlarından yüksek görünmek için topuklarını yukarıya kaldırarak poz verdiği gözlerden kaçmazken İspanyol basını Ronaldo'yla dalga geçti.


HER MAÇA FARKLI KRAMPON
Fotoğraflara bakıldığında Benzema'yı yanına Modric'i de önüne alan Ronaldo, her maça farklı kramponlarla çıkıyor. Kramponların renkli olması da dikkat çekiyor.


SOSYAL MEDYADA DALGA KONUSU OLDU
Dikkat çeken fotoğraf sosyal medyada kısa sürede yayılırken Portekizli futbolcunun boy takıntısını öğrenenler bununla ilgili farklı görüşlerde bulundu ve Ronaldo'yla dalga geçti. "O kadar popüler ve zengin olmasına rağmen boy takıntısı çok komik" şeklinde ifadeler yer aldı.
Ronaldo'nun boy takıntısı dalga konusu oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...