Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orduspor'da Levent Devrim dönemi

Orduspor'da Levent Devrim dönemi

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, teknik sorumlu Muhammet Dilaver'in istifasının ardından teknik direktör Levent Devrim ile anlaşmaya vardı.

Mor-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktör Levent Devrim ile anlaşmaya varmıştır. Akşam saatlerinde Ordu'ya gelen Levent Devrim'in yardımcılıklarını Ercüment Şahin, Memduh Fidan, Uğur Güven ve İsmail Ünal yapacak. Orduspor Kulübü olarak yeni teknik direktörümüz Levent Devrim ve ekibine hoşgeldin der, görevlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Levent Devrim

1969 Hatay doğumlu olan Levent Devrim, Konyaspor, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Çanakkale Dardanelspor'da oynadıktan sonra 2003 yılında futbolu bıraktı. 2004-2005 sezonunda Tarsus İdmanyurdu'nda teknik adamlık kariyerine başlayan Levent Devrim, sırasıyla Eskişehirspor, Çanakkale Dardanelspor, İzmirspor, İnegölspor, Yozgatspor, İzmirspor, Kayseri Erciyesspor ve Tavşanlı Linyitspor takımlarını çalıştırdı. 2009-2010 sezonunun ilk yarısında Kayseri Erciyesspor'un başına geçen Levent Devrim, ikinci yarıda aldığı sonuçlarla takımın PTT 1. Lig'de kalmasına katkı sağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...