Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jacgues Bonnevay'dan Cardozo'ya teşekkür

Jacgues Bonnevay'dan Cardozo'ya teşekkür

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Lig L Grubu 4. maçında Belçika'nın Lokeren takımıyla 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Jacgues Bonnevay, açıklamalar yaptı.

UEFA Avrupa Lig L Grubu 4. maçında deplasmanda Belçika'nın Lokeren takımıyla 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Jacgues Bonnevay, zor bir oyun olduğunu ama genel anlamda Trabzonspor'un görevini yerine getirerek, güzel bir maç çıkardığını söyledi.

Bordo – mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in karşılaşmanın hakemi tarafından tribünlere gönderilmesi nedeniyle düzenlenen basın toplantısına yardımcı antrenör Jacques Bonnevay katıldı. Bonnevay, zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Kendi evimizde 2-0 yendiğimiz Lokeren, burada fazla risk alarak üstümüze geldi, oyun zorluklarla geçti ama genel anlamda Trabzonspor görevini yerine getirdi, güzel bir maç çıkardı. Maça kötü başladık. Kalecimizin 1-2 kurtarışı bizi rahatlattı. Oyunda gel-gitler oldu. Her iki takım da kazanabilirdi. 1-1'lik sonuç muhteşem bir skor değil ama fena da bir skor değil" dedi.

Bonnevay, grupta Legia Varşova'nın puanını 12'ye çıkardığını hatırlatarak, Lokeren karşısında bir adım önde olmalarına karşın her şeyin yeterli olmadığını, kalan 2 maçta gruptan çıkmayı garantilemek istediklerini belirtti.

CARDOZO DEĞERLENDİRMESİ

Bir soru üzerine Cardozo'nun 90'ıncı dakikada oyuna girmesini de değerlendiren Bonnevay, "Son dakikalarda baskı altındaydık. Oyunu rahatlatmamız gerekiyordu. Oyunun temposunu düşürmemiz için kullandığımız bir seçenekti. Muhteşem geçmişi olan bir futbolcuya alçak gönüllü şekilde oyunu girmesi nedeniyle de tebrik ve teşekkür etmek istiyoruz" dedi.

Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes ise Trabzonspor karşısında kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşmaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Trabzonspor'un ilk 25 dakika iyi bir performans gösterdiğini ifade eden Maes, "Daha sonra pozisyonlar bulduk. Bunları değerlendirsek fark da yapabilirdik. Maçı kazanmamız gerekiyordu. Maalesef maç 1-1 bitti. Şimdi grupta kalan iki maçımızı da kazanarak Trabzonspor'un maçlarına bakacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...