Senegalli futbolcu, Partizan ağlarını da iki kez sarstı

Senegalli futbolcu, Partizan ağlarını da iki kez sarstı

SPOR Haberleri

Demba Ba, Avrupa'da 7 gole ulaşarak Beşiktaş'ın bir sezonda en çok gol atan oyuncusu unvanını aldı

Beşiktaş'ın sezon başındaki flaş transferi Demba Ba, Avrupa'da bir başka güzel… Senegalli oyuncu, dün Partizan karşısında iki gol birden kaydederek hem kalitesini kanıtladı hem de Beşiktaş'ı yine sırtlayan isim oldu. Süper Lig'de oynadığı 6 karşılaşmada sadece iki kez fileleri sarsan Demba Ba, Avrupa kulvarında tam anlamıyla coşuyor. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Feyenoord karşısında hat-trick yapan Senegalli futbolcu, Avrupa Ligi'nde de gollerini sürdürüyor. Demba Ba, Avrupa Ligi'nde 3. karşılaşmasında 4. kez fileleri havalandırdı. Yıldız oyuncu böylece bu sezon Beşiktaş formasıyla 13. karşılaşmasında 9. golüna imza attı. Geçtiğimiz sezon Chelsea'de forma giyen Demba Ba, 6 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sadece iki kez fileleri havalandırmıştı. Senegelli oyuncu 7 gole ulaşarak, Beşiktaş'ın bir sezonda Avrupa'da en çok gol atan ismi de oldu.
Hedefe koşuyoruz
Partizan karşısında önemli bir sonuca imza attıklarını söyleylen Senegalli futbolcu, "Avrupa Ligi'nde hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Fenerbahçe derbisi sonrası moralimiz bozuktu ancak burası farklı bir kulvar ve istediğimiz sonucu aldık. Sonuna kadar Avrupa'da Beşiktaş'ı yükseklere taşımak istiyoruz" dedi. Demba Ba, Başakşehir karşılaşması öncesinde moral kazandıklarını da söyleyerek, "Süper Lig'de de yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Şampiyonluğu kaptırmaya niyetimiz yok" açıklamasında bulundu.
BA ALMEİDA'YI GEÇTİ
Demba Ba, Hugo Almeida'nın ilk sezonunda (2010/11) attığı gol sayısını 13 maçta geçti. Almeida 20 maçta 8 gol atarken, Senegalli yıldız 13 maçta 9 gole ulaştı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...