Beyoğlu'ndaki bir binanın yağmur suyu borusunda esrar bulundu

/ Kaynak: DHA
Beyoğlu'ndaki bir binanın yağmur suyu borusunda esrar bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Beyoğlu'nda sokak satıcılarına yönelik operasyonda metruk binanın yağmur suyu borusuna gizlenmiş satılmaya hazır esrar bulundu.

Beyoğlu'nda sokak satıcılarına yönelik operasyonda, çok miktarda uyuşturucu madde ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Tarlabaşı ve çevresine yönelik yaptığı takipte iki adres belirledi. Bülbül Mahallesi Mısır Buğdayı sokakta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. nbsp;
Baskında Ö.Y ve Ü.K yakalanırken, metruk binanın yağmur suyu borusuna gizlenmiş satılmaya hazır esrar maddeleri bulundu. Operasyonda toplam 9 paket kubar ile 40 paket esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 805 TL'ye el konuldu. İki şüpheli gözlem altına alındı. Soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...