Abdullah Avcı: "Beşiktaş'ın zayıf karnına çalışacağız"

Abdullah Avcı: "Beşiktaş'ın zayıf karnına çalışacağız"

SPOR Haberleri

İ.Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, Beşiktaş'ın yaşadığı sağ kanat problemi için; "Herkesin zayıf karnı var. Bizde bunların üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 9. haftasında Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. Avcı, kazanmaya odaklı kaybetmeyi sevmeyen bir takım olduklarını söyledi. nbsp;

Genelde iyi bir futbol oynadıklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:
"Ligin 8. haftası bitti. Ligin puan anlamındaki karşılığını alamadık. İstikrarlı ve dengeli gidiyoruz. Oyunumuz sürekli gelişiyor. Galatasaray maçının sonucu çarpıcıydı. Oyun iyi idi ama sonucu çarpıcıydı, genelde böyle bir algı var. Ama Beşiktaş maçı konusunda bugün oyuncularla da toplantı yaptığımda da ifade ettim, hem oyuncu kalitesi olan hem de oyun kalitesini geliştirerek büyüyen bir takım. Dağınık bir takımla değil, bütün bir takımla oynayacağız. Beraber hareket eden bir takımla oynayacağız.


Baskıyı da, hücumu da yapabilen organizasyonu iyi yapabilen bir takımla oynayacağız. Çok zor bir müsabaka bizi bekliyor. Çok iyi hazırlandık. Planlarımız var, stratejilerimiz var bunu saha içerisinde uygulamaya çalışacağız. Hakikaten keyifli bir maç olacak. Hem karşılaşmaya gelenler içinde, hem televizyonda seyredenler içinde güzel bir maç olacak."


"ÜST SIRALARA ASILMA ADINA KAZANMALIYIZ"
Kazanmaya odaklı kaybetmeyi sevmeyen bir takım olduklarını belirten Avcı, "Bizde geçen hafta hiç ummadık bir mağlubiyet aldık. Ligin yukarılarına asılı kalabilmemiz için kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Kazanmaya odaklı ama kaybetmeyi sevmeyen bir takımız. Böyle bir müsabaka bizi bekliyor. Beşiktaş saygı duyduğumuz bir takım. Beşiktaş 2 senedir yaptığı yatırımlarla ve genç futbolculara yaptığı yatırımlarla onların büyüyen bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Keyifli bir mücadele olacak." ifadelerini kullandı.


"BEŞİKTAŞ'IN ZAYIF KARNINA ÇALIŞACAĞIZ"
Beşiktaş'taki sağ kanat sorunu hakkında sorulan sorulara ise Abdullah Avcı, "İki senedir çok saygı duyduğum çokta yakın dostlarımın olduğu bir kulüp. Oyuncu grubunun birçoğu ile milli takımda da çalıştım. İyi bir oyuncu grubuna yatırım yaptılar. Hem genç, hem Türkiye'de yarışan hem de Avrupa'da yarışan bir takım. Beşiktaş'ta 7-8 sene kulübe hizmet edecek oyuncular var. Bu da çok önemli bir yatırım. Herkesin zayıf karnı var. Herkesin artıları, eksileri var. Bizde bunların üzerinde değerlendirmeler yapıyoruz. Bakalım Pazar günü bizim karşımıza nasıl bir takım çıkacak. Bizde ona göre her türlü senaryoya hazırlanıyoruz." diye cevap verdi.


"YENİLMEZLİK UNVANININ BASKISI VAR"
Geçen hafta alınan Gençlerbirliği mağlubiyetinin hatırlatılması üzerine ise Avcı, "Yenilmezlik unvanını devam ettirmek istiyorduk. Bunun bir taraftan baskısı da var, bir taraftan rahatlaması da var. Ama oyunun hakkı o değildi. Oynadığımız maçların dakikalarına baktığımızda enteresan şeyler yaşadık. 90+3. dakikada burada Trabzonspor'dan gol yedik iki puan kaybettik. 90+6. dakikada Ankara'da frikikten gol yedik puan kaybettik. Yine biz 90+5. dakikada iki pozisyonu değerlendiremedik. Bugün 5 puan daha fazlamız olabilirdi, tepede olabilirdik. Bunu da azami konuşuyorum. Oyunumuzun karşılığını puan olarak alamadığımızı düşünüyorum. Ama biz iyi bir takım olmak için birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Her maçın senaryosu farklı, Beşiktaş maçının da senaryosu farklı olacak. Onun için çalışıyoruz ve umarım karşılığını alırız." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...