Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı o öğretmeni uçağı ile getirdi!

/ Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı o öğretmeni uçağı ile getirdi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Türkmenistan'da Erdoğan'ın isteği üzerine serbest bırakılan öğretmen Hamit Polat Erdoğan'ın uçağı ile yurda döndü.

Türkmenistan'da görev yaptığı sırada hapse düşen Türk öğretmen Hacı Hamdi Hamit Polat'ın dramı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aşkabat ziyareti sırasında sona erdi. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov, Erdoğan'dan gelen talep üzerine Polat'ın serbest bırakılmasını sağladı.
UÇAKTA BERABERİNDE GETİRDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aşkabad'dan İstanbul'a dönüşü sırasında, uçakta beraberinde getirdiği Sınıf Öğretmeni Polat (49), eşi Müberra Polat, kardeşi Celalettin Polat ile bir süre sohbet etti. Aile baba Polat'ın serbest bırakılmasını sağlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Ailenin sevincini eşi Emine Erdoğan ile birlikte paylaşan Erdoğan ise mutlu çifte, "Allah sizi birbirinizden ayırmasın" dedi. Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile birlikte, dört çocuklu Polat ailesinin beraberlerindeki çocuklarından Muhammet Ali (1,5) ve Ecrinnaz'a (5) da ayrıca ilgi gösterdi.
Türkmenistan'da Aşkabad Türk İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı sırada bir öğrenciyi dövdüğü iddiasıyla 20 Mayıs 2014'te tutuklanmış ve akabinde 2 yıl hapse mahkum olmuştu. Karar temyiz aşamasındayken devlet başkanının özel affı ile serbest bırakılan Polat'ın, gün içinde Seydi kentindeki Şagal Cezaevi'nden çıkmasının ardından uçakla Aşkabad'a götürülerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağına yetiştirildiği öğrenildi.
ÖĞRETMENE 4 ÇOCUK CEVABI
Erdoğan, Hacı Hamdi Hamit Polat ve eşi Müberra Polat ile uçakta bir süre sohbet etti. Erdoğan, Polat'a kaç çocuğu olduğunu sordu. Polat'tan "4 çocuğum var" cevabını alan Erdoğan, "Durmak yok yola devam" dedi.

Erdoğan'dan Polat Öğretmene "4 Çocuk" Cevabı: Durmak Yok Yola Devam - VİDEO İÇİN TIKLAYIN

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...