Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Berber dükkanında silahlı saldırı: 2 ölü

/ Kaynak: AA
Berber dükkanında silahlı saldırı: 2 ölü

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'da berber dükkanında gerçekleştirilen silahlı saldırıda iş yeri çalışanı ile bir müşteri hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesindeki berber dükkanına gelen kimliği henüz belirlenemeyen 3 kişi, iş yerindekilere tabanca ile ateş açtı. Saldırganlar olayın ardından pikapla kaçtı.Saldırı esnasında tıraş olan Yenal Yerli (35) olay yerinde öldü. Berber kalfası Kenan Satan, Hacı Aytekin (21) ve Sercan Balıkçı (35) da yaralandı.Yaralılardan Aytekin ve Balıkçı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Satan ise Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Satan, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Saldırının ardından polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 25 mermi kovanı bulundu.
Olayın, hırsızlık suçundan sabıka kaydı bulunduğu bildirilen müşteri Yenal Yerli'nin husumetinin olduğu kişilerce gerçekleştirildiği ileri sürüldü.Saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...