Irak'ta bombalı saldırı: 20 ölü!

/ Kaynak: AA
Irak'ta bombalı saldırı: 20 ölü!

DÜNYA Haberleri  / AA

Başkent Bağdat'taki benzin istasyonuna düzenlenen bombalı saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre, 20 kişinin hayatını kaybettiği, 25 kişinin yaralandığı belirtildi.
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen kişiler, Bağdat'ın El-Amil semtindeki benzin istasyonuna bomba yüklü iki araçla saldırı düzenledi. Olayda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.
Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, saldırının sorumluluğunu henüz üstlenen olmadı.
Bir süredir şiddet olayları ve otorite boşluğunun yaşandığı Irak'ta, IŞİD öncülüğündeki silahlı gruplar ile ordu birlikleri arasında çatışmalar yaşanıyor. Başkent Bağdat başta olmak üzere birçok kentte bombalı saldırılar düzenleniyor.

Yanı sıra, Euronews muhabiri Mustafa Bağ Irak'taki saldırıların haritasını paylaştı. Haritada 2003 yılından bu yana Bağdat'ta gerçekleştirilen bombalı saldırılar kırmızı noktalar ile gösteriliyor.

Irak'ta bombalı saldırı: 20 ölü!

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...