Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan Abdurrahim Albayrak'a sert sözler!

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan Abdurrahim Albayrak'a sert sözler!

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'la görüşüp, ücretlerinde indirim yapmalarını istedi.

İki futbolcu, "Siz asıl 'feda' demesi gerekenlerden fedayı alın, biz daha fazlasını yaparız" dedi. Albayrak bu cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yıkılan Albayrak, "Peki, öyle olsun" demekle yetindi.


Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; mali darboğazı aşmak için futbolcuların aldığı ücrette yüzde 15 ile yüzde 30 arasında indirim yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi ilk adımı attı ancak olumlu sonuç alamadı. Futbolcularla konuşma görevini üstlenen yönetici Abdurrahim Albayrak, çok sevdiği Burak ve Selçuk'la perşembe günü bir araya geldi. Albayrak iki oyuncuya, kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan söz ettikten sonra, "Herkes fedakarlık yapmak zorunda. Kulübün menfaatleri için herkes 'feda' demeli. Bu konuda size büyük sorumluluk düşüyor. İlk adımı atıp, öncülük yaparsanız diğer futbolcular da sizi takip eder" dedi.


"FEDA YAPMASI GEREKENLER YAPSIN AĞABEY!"
Albayrak olumlu yanıt almayı umarken iki oyuncunun "Siz asıl 'feda' demesi gerekenlerden fedayı alın, biz onlardan daha fazlasını feda etmeye hazırız. Bu takım için başkalarının da artık bir şeyler yapması gerekiyor" demesiyle şoke oldu. Doğrudan "Olmaz" demeseler de Selçuk ve Burak'ın indirim teklifine olumlu yanıt vermemesi Albayrak'ın hayallerini yerle bir etti. Çok üzülen ve neredeyse ağlamaklı olan Albayrak, "Peki, öyle olsun" diyerek toplantıyı sona erdirdi. Selçuk ile Burak'ın "Asıl 'feda' demesi gerekenler" ifadesiyle işaret ettikleri isimlerin ise "Melo ve Sneijder olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...