Ermenek faciasında 7 gözaltı

/ Kaynak: AA
Ermenek faciasında 7 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ermenek'te maden ocağında işçilerin mahsur kalmasıyla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Ermenek'te maden ocağında işçilerin mahsur kalmasıyla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığı, 1 kişinin de arandığı belirtildi.
AA muhabirin aldığı bilgiye göre, maden ocağında meydana gelen su baskını sonucu 2 kişinin öldüğü, 16 kişinin mahsur kaldığı kazayla ilgili Ermenek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.Yürütülen soruşturma kapsamında madende görevli yönetici ve mühendislerin de aralarında bulunduğu 7 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Olayla ilgili 1 kişinin de arandığı kaydedildi.Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 kişinin ifadeleri alınıyor.Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "8 kişilik gözaltı olduğunu ama 1'ine ulaşılamadığını o yüzden onunla alakalı yakalama emri çıkartıldığını, 7 kişinin gözaltına alındığını biliyoruz. 8 kişiden 3'ü maden sahipleri ile alakalı. 5 kişi ise teknik personel ile alakalı. Genel müdürü, işletmecisi ve mühendisler olmak kaydıyla" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...