Kadlec: "Çok ilginç bir maç oldu"

Kadlec: "Çok ilginç bir maç oldu"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1 yendikleri maçın kendisi için çok ilginç geçtiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kadlec, çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Maçı kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Kadlec, "Bir gol kendi kaleme, bir gol de rakip ağlara gönderdim. Benim için ilginç bir maç oldu. Skoru 1-1'e getiren golü atmak da benim için ayrıca mutluluk vericiydi. Takımıma böyle bir katkı sağladığım için son derece mutluyum. O golden önce de takımıma son derece motiveydim. Kendi kaleme attığım golden sonra bir üzüntü yaşadım. Bunu telafi etmem gerekiyordu. Motivasyonumu korudum ve rakip kaleye de gol göndermeyi başardım" diye konuştu.

Sezon sonu şampiyon olmak istediklerini ve bunun için çalıştıklarını aktaran Çek futbolcu, "Hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Burada şampiyonluk için varız. Geçtiğimiz hafta çok önemli bir galibiyeti geride bıraktık. Fakat öyle karşılaşmaları kazandıktan sonra bu tarz maçları kazanamazsanız, o karşılaşmadaki galibiyetin hiçbir anlamı kalmıyor. Bu yüzden her maç çok zor ve önemli. Bu hafta liderliği devam ettirmek istiyorduk, bunu da başardık" ifadelerini kullandı.

Çek futbolcu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde aynı grupta yer aldıkları A Milli Takımı'nın Kazakistan'la oynayacağı maçı kazanacağına inandığını da sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...