Diego: "İyi bir performans ortaya koydum"

Diego: "İyi bir performans ortaya koydum"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, Çaykur Rizespor maçının ardından performansını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, kendi ve takımı adına güzel bir gece olduğunu belirterek, şu ana kadarki en iyi oyunlarını oynadıklarını söyledi.

Diego, "İyi bir performans ortaya koydum. Takım olarak iyi oynadığımızda, her oyuncunun kendi bölgesinde daha iyi olduğunu düşünüyorum. Takıma adapte olmaya çalışıyorum. Her gün daha iyiye gidiyoruz. Bundan sonra çok daha iyi olacaktır. Bu akşam sahada mutlu bir Diego vardı. İnsanları da mutlu edebilecek bir Diego vardı. Tabi ki sahadayken gol atmaya, asist yapmaya, takımımın skoruna katkı sağlamaya gayret gösteriyorum. Bu akşam golle buluşamadım ama takımım için en iyisini yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Kamerunlu futbolcu Pierre Webo da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, golü yedikten sonra çok fazla pozisyon bulduklarını ve bir penaltı kaçırdıklarını ifade ederek, penaltıdan sonra da ayağa kalkacak gücü bulduklarını, ikinci golün ise takımın gayretinin meyvesi olduğunu aktardı.

Geçen günlerde annesi vefat eden Webo, ailesiyle çok zor anlar yaşadıklarını kaydederek, "Annem gol atmamı çok severdi, hep gol atmamı isterdi. Anneme bu golü armağan etmek istedim. Annem her zaman başarılı olmamı isterdi. Golü anneme hediye ettim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...