Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu'nun Ankara konuşması

/ Kaynak: AA
Başbakan Davutoğlu'nun Ankara konuşması

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu AK Parti'nin Mamak İlçe Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Mamak ilçe kongresinde konuştu.

Davutoğlu, "Sadece insanı, etnik kökenine, mezhebi kökenine, dini kökenine bakmadan bu topraklarda yaşayan her insanı yücelteceğiz. Onun için de tek parti dönemine yaptığımız eleştirilere Sayın Bahçeli dikkatlice cevap versin. Yoksa aynı dönemdeki ezan yasağını da bu topraklarda savunmak zorunda kalır, aynı dönemdeki Kuran yasağını da bu topraklarda savunmak zorunda kalır. Zulmün her türlüsüne karşı başımızı dik tuttuk, dik tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Davutoğlu, "AK Parti olarak her türlü baskının karşısında olmaya devam edeceğiz. Hiçbir şekilde bizden çifte standart görmeyeceksiniz. MHP'nin yaptığı gibi, 'Eğer zulüm bizim karşımızdakilere yapılıyorsa hak ettikleri cezadır, bize yapılıyorsa zulümdür' demeyeceğiz. CHP'nin yaptığı gibi 'Eğer zulüm benim yandaşlarıma yapılıyorsa karşı çıkalım ama yandaşlar, yakınlar, aynı parti geleneğinden yapılıyorsa sessiz kalalım' demeyeceğiz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...