Karabükspor'da sakatlıklar can sıkıyor

/ Kaynak: AA
Karabükspor'da sakatlıklar can sıkıyor

SPOR Haberleri  / AA

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımda yaşanan sakatlıklardan dert yakındı.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan alıp takıma takviye yapacağız" dedi.

Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında dün 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçında oyuna hakim taraf olduklarını ancak sonuca gidemediklerini söyledi.

Sakatlıklar nedeniyle hayli zorlandıklarını ifade eden Kafkas, kadro kuramadığını, ligin başından bu güne ilk 11'de oynayan 6-7 futbolcudan yararlanamadığını kaydetti.

Takım için çok önemli bazı isimlerin sahalara erken dönemeyeceğine dikkati çeken Kafkas, "Lig başlayalı 9 maç oynadık. her maçımızda sakatlıklarla boğuştuk. Üstelik bunlar aynı bölgede oynayan oyuncular ve hepsi de darbeye dayalı sakatlıklar. Devre arasına kadar alabildiğimiz kadar puan alıp takıma takviye yapacağız. Bunun çalışması içindeyiz" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...