İsmail Kartal böyle seslendi: Hakemleri de yeneceğiz

İsmail Kartal böyle seslendi: Hakemleri de yeneceğiz

SPOR Haberleri

Şampiyonluk unvanını korumaya kararlı olan F.Bahçe, yeni sloganını Rize maçında belirledi: Hakemler de dahil herkesi ve her şeyi yenmek

Fenerbahçe-Rize maçı hakem İlker Meral'in inanılmaz hatalarıyla hafızalara kazınarak tarihteki yerini alırken, sarı-lacivertliler için geleceğe ışık tutacak bir rehber oldu. Fenerbahçe'nin sezonun en iyi performansını sergileyerek galibiyete ulaştığı mücadelenin devre arasında Teknik Direktör İsmail Kartal'ın soyunma odasında yaptığı konuşma belki de şampiyonluğu getirecek performansı tetikledi. Oyuncularının yakındığını ve moralsiz olduğunu gören Kartal, "Evet haksızlığa uğruyoruz. Şansızlıklar yaşıyoruz. Deniyoruz ama olmuyor. Tüm bunları ben de görüyorum. Ama ne yapacacağız, bırakacak mıyız?" sorusunu sordu ve cevabını da kendisi verdi. Kartal, "Hayır. Biz Fenerbahçe'yiz. Tüm şanssızlıkları, olumsuzlukları, rakibi, hakemi, herkesi ve her şeyi yeneceğiz. Bu maçı alacağız. Size inanıyorum" sözleriyle takımını ateşledi.
Sonrası malum. Fenerbahçe, Rize'yi kalesine hapsetti. İlker Meral, Emenike'ye yapılan bariz faulde penaltıyı es geçse de sarı-lacivertlilerin hızını kesemedi. Etten duvarı Webo aştı ve Kadıköy yine yıkılmaz unvanını korudu. Devre arasında oyuncularını ateşleyen, maç 1-1'e kilitlendiğinde yaptığı kritik hamlelerle hocalık dersi veren İsmail Kartal, "Bu sene şampiyon olacağız" diyerek takımına olan güvenini yineliyordu. Kartal, İlker Meral'le yaşadığı diyaloğu da gizlemedi. Emenike'nin buz gibi penaltısını yiyen Meral'e, "Tribünün en uç noktasındaki adam bile gördü sen nasıl görmüyorsun? Yazık değil mi?" diye isyan eden Kartal, Meral'in "Ben görmedim" savunmasına, "Sana söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum, televizyondan tekrarını izleyince görürsün" demekten kendini alamadığını ifade etti. nbsp;
M.EMİN ULUÇ

'Çabuk gol atın!'

Rize maçında sakatlanan Gökhan Gönül'ün kasık bölgesindeki adale zarında kısmi yırtık, kanama ve ödem tespit edildi. Devre arasında ağrı hissetmesine rağmen "Öne geçene kadar devam etmek istiyorum" diyen Gökhan'ın arkadaşlarına, "Çabuk gol atın. Beni sinirlendirmeyin" diye takıldığı öğrenildi.

Webo ağladı

Fenerbahçe'yi Rize karşısında galibiyete taşıyan Webo karşılaşma sonunda hüzünlü dakikalar yaşadı. Geçtiğimiz ay annesini kaybeden Kamerunlu yıldız, "Annemsiz ilk golümdü. İlk kez attığım bir golden sonra onu arayıp konuşamıyorum" diyerek gözyaşlarına boğulurken, takım arkadaşları Webo'yu teselli etti.

Yanal'a taş

İsmail Kartal döneminde yeniden forma giymeye başlayan Hasan Ali, Ersun Yanal'a göndermede bulundu. Yükselen performansıyla dikkat çeken Hasan Ali, "İsmail Kartal benimle yakından ilgileniyor. Sürekli konuşuyor. Hoca farkı" diyerek yüzüne bile bakmayan eski patronu Yanal'a taş attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...