Aziz Yıldırım ile Ali Koç hakkında şaşırtan iddia!

Aziz Yıldırım ile Ali Koç hakkında şaşırtan iddia!

SPOR Haberleri

Spor yazarı Gürcan Bilgiç, kombine iptalleri ve Fenerbahçe'de yaşanan gerilimli süreç sonrası köşesinde kaydadeğer bir analiz yaptı.

Gürcan Bilgiç, kombine iptallerini eleştirirken, Aziz Yıldırım'ın mayıs ayında yapılacak konge öncesi yeni 'hedef'inin Ali Koç olduğunu vurguladı.


İşte Gürcan Bilgiç'in o yazısı;
Kendisini protesto ettiler diye 500'e yakın taraftarın kombine kartını iptal ettirdi Aziz Yıldırım. Bu köşeyi takip edenler bilir, Gençlerbirliği maçı sonrasında cadı avı başlatmıştı.
İsim istiyordu Aziz Yıldırım, "Ya tezahürat yapanların kim olduğunu söylersiniz ya da sizi polise veririm" sözlerini söylediği de iddia ediliyordu. Sonuçta, Gençlerbirliği maçında olmayanlar bile kombine kartlarının iptal edildiğini stada geldiklerinde anladılar.


Aziz Yıldırım'ın bu tavrı yeni değil.
Hatırlarsınız, bugün sorunlu olduğu GFB lideri, eski dönemlerde Aziz Yıldırım'ın talimatı ile Ünifeb'li taraftarlara saldırdıklarını da açıklamıştı. Tribünleri kontrol edenin, Fenerbahçe'yi de çok rahatça yöneteceğine olan inancı nedeniyle, Fenerbahçe zaten Şükrü Saracoğlu Stadı kadar kabul edildi yıllarca. Kendisini eleştiren herkesin hain, kendisine yapılan eleştirilerin hepsini Fenerbahçe düşmanlığı olarak deklare eden, insanları hedef gösteren bir anlayış var burada.


Kendisine karşı çıkan kongre üyelerinin ihraç edildiği bir ortam var.
İşin ilginci, Aziz Yıldırım Çağlayan'da mahkemeye çıkarken, dün stada almadığı taraftarların büyük bölümü orada, onun için gaz yiyordu. Haksızlığa dik duran Fenerbahçe karakteri, bir maç içindeki performans dolayısı ile dillendiren bu taraftarların, kendi paraları ile aldıkları kombine kartları, "iptal ettim" diyor Aziz Yıldırım. Haber vermeden, savunma almadan, sadece öyle isteyerek...


Bakın; bu analizi aklınıza not edin. Mayıs'ta kongre var. Aziz Yıldırım devam etmek istiyor ama son kongrede Ali Koç'a verdiği söz var. Önümüzdeki altı ay içinde yeni hedef Ali Koç olursa, hiç şaşmayın..."


Kaynak : Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...