A Milli Güreş Takımı Rusya'da ikinci oldu

/ Kaynak: DHA
A Milli Güreş Takımı Rusya'da ikinci oldu

SPOR Haberleri  / DHA

Moskova'da düzenlenen Avrupa Millet Kupası'nda ülkemizi temsil eden A Milli Grekoromen Güreş Takımı ikinci olarak büyük bir başarının altına imza attı

2014 Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda takım halinde üçüncü olarak tarih yazan grekoromen stil milli güreşçiler, uluslararası arenada minderi titretmeye devam ediyor. Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından Rusya'da organize edilen Avrupa Milletler Kupası'nda ay-yıldızlı mayoyu giyen sporcular, A grubundaki ilk maçında Macaristan'ı 5-3'lük skorla geçti. Daha sonra Ukrayna'yı 6-2 mağlup eden grekoromen güreşçiler finale yükselerek Rusya ile mücadele etmeye hak kazandı. Finalde Rusya'ya 7-1 mağlup olan A Milli Grekoromen Güreş Takım, Avrupa Milletler Kupası'nı kürsünün ikinci sırasında tamamladı.
Genç ağırlıklı bir kadro ile Moskova'ya giden A Milli Serbest Güreş Takımı ise dördüncülük elde ederek Türk güreşinin geleceği adına büyük umut vaad etti. Milli güreşçilerin sergilediği performanstan dolayı mutlu olduğunu belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, uluslararası platformda mücadele ettikleri bütün turnuvalarda şampiyonluk için mindere çıkacaklarını söyledi.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...