Bozkır: 'Davutoğlu, karete ve judoyu iyi bilir'

/ Kaynak: İHA
Bozkır: 'Davutoğlu, karete ve judoyu iyi bilir'

Politika Haberleri  / İHA

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Burdur'da yaptığı konuşma sırasında "Başbakanımız iyi bir sporcudur, karate, judoyu iyi bilir." dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, dün partisinin Burdur Öğretmenevi'nde düzenlenen Merkez İlçe 5. Olağan Kongresine konuştu. Konuşmasında bugüne kadar kimsenin bilmediği bir konuya değinen Bozkır iyi bir sporcu olduğu bilinen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun karate ve judo bildiğini açıkladı.
"BAŞBAKAN JUDO VE KARATE BİLİR"
AB Bakın Bozkır, konuşmasının devamında Türkiye'nin ağır siklet boksörü olduğu 'gözdağını' da verdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bunun yanında karate ve judo bildiğini de belirten Bozkır, 'dış düşmanları' kast ederek şu ifadeleri kullandı: Onun için Türkiye'ye fiske vururken dikkatli olmak lazım. Neme lazım, yani sonradan 10'a kadar sayar, hastanede uyandığında kaça kadar saydı diye hakeme soran olur.
##tgvideo##

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...