Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakanlar Kurulu toplantısına Ermenek maketi!

Bakanlar Kurulu toplantısına Ermenek maketi!

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan Bakanalr Kurulu'na Ermenek'teki maden ocağının maketi de getirildi.

Bakanlar Kurulu toplantısı, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da başladı. Toplantıda Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan TBMM'de görüşülen teklif ve tasarılar, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır AB'ye katılım süreci, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu ise Bakanlar Kurulu'na sunulan tasarılar hakkında bilgi sunumu yapacak.
Toplantıda Maden Yasası, iç güvenlik reformu ve çözüm süreci konularının ele alınması bekleniyor. Geçen haftaki Bakanlar Kurulu'na katılmayarak Ermenek'te incelemelerde bulunan Bakan Yıldız'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Ermenek'teki maden ocağına ilişkin hazırlanan maket üzerinden detaylı bir sunum yapması bekleniyor.Öte yandan MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Bakanlar Kurulu toplantısı öncesi Başbakanlık Merkez Bina'daydı. nbsp;

MİLLİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...