Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'dan hendekli tuzak

/ Kaynak: DHA
PKK'dan hendekli tuzak

GÜNDEM Haberleri  / DHA

PKK Şırnak'ta kepçe ile hendek kazdı, polisle çatıştı.

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik- Hareketi (YDG-H) üyeleri Turgut Özal Mahallesi'nin girişlerine kepçe ile hendek kazdıktan sonra durdurdukları araçlarda kimlik ve bagaj kontrolü yaptı.


POLİSE ATEŞ AÇTILAR
Ellerinde uzun uzun numlulu silahlar bulunan kişilere müdahale etmek isteyen güvenlik güçleriyle silahlı çatışmaya girdi. Çatışma ölen ve yaralanan olmadı.
Şırnak'ın İdil İlçesi'nde YDGH'li bir grup silahlı gösterici dün gece Turgut Özel Mahallesi'ne araçların girmesini önlemek için iki sokağın girişine kepçe ile hendek kazdı. Ellerinde silah bulunan PKK'lılar hendekleri kazdıktan sonra Adile Naşit Caddesi'ne çıkarak yolu trafiğe kapattı. Silahlı PKK'lılar, yoldan geçen araçları durdurarak içindekilere kimlik kontrolü ile araçların bagajlarında arama yaptı.
Silahlı grup olay yerine gelip kendilerine müdahale etmek isteyen polise uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Polisin de karşılık vermesi üzerine yaklaşık 20 dakika çatışma sürdü. Çatışmada ölen ve yaralanan olmazken, 3 polis panzerine kurşun isabet ettiği belirlendi. Silahlı gruplar daha sonra ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Polis, saldırganları yakalamak için operasyonlar düzenlerken, ilçede geniş kapsamlı güvenlik önlemleri alındı.
nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...