Güzel Köylü'ye sürpriz oyuncu

Güzel Köylü'ye sürpriz oyuncu

MAGAZİN Haberleri

Star Tv'nin sevilen dizisi Güzel Köylü'ye sürpriz bir isim geliyor... Survivor birincisi Merve Oflaz diziye konuk oyuncu olarak dahil oluyor

Yarın akşam ekrana gelmeye hazırlanan Güzel Köylü dizisi Survivor'la ünlenen güzel oyuncu Merve Oflaz konuk oyuncu olarak dahil oluyor. 4 bölüm rol alacak olan Merve Oflaz diziye renk katacak. Dizi Çarşamba akşamı saat 20.30'da Star'da...
Başrollerini Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat'ın paylaştığı Güzel Köylü'ye bu hafta Merve Oflaz konuk oyuncu olarak dahil oluyor.
Güzel Köylü'ye sürpriz oyuncu



GÜZEL KÖYLÜ'DE BU HAFTA NELER OLACAK?
Kaan'ın kolejden arkadaşı, Gazeteci Oya karakteri ile izleyeceğimiz Merve Oflaz dört bölüm boyunca dizide yer alacak. Kaan'ın teklifi üzerine, köye gelecek olan Oya köylünün en doğal halini görebilmek için gazeteci kimliğini gizleyecek. Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği, Baykut Badem ve Filiz Ekinci'nin senaryosunu yazdığı dizide bu hafta neler olacak? merak konusu oldu....


Cemal, Gül'ün akşam yemeğine Kaan'ı ve kendisini nbsp;aynı anda çağırdığını ve nbsp; idare ettiğini öğrenince nbsp;mekanı terk eder. Gül Cemal'in nbsp;kendisini bırakıp gittiğini öğrenince Cemal'e ulaşmak için nbsp;Cemal'in evine gider. Ancak ayakta duracak hali yoktur ve Hüsnü'nün kollarına yığılır.


Cemal, Gül'ü evde görünce çok şaşırır. Hüsnü ve Dudu nbsp;Gül'ü evden göndermemek ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Gül'e nbsp;adeta nbsp;bir prenses gibi davranırlar. Bu durum Gül'ün çok hoşuna gider. nbsp;Ancak Hüsnü ve Dudu'nun Gül'ü evde tutmak için gösterdiği çabalar başlarına ummadık bir bela açar.


Babasının Kamuran'ı Konya'ya gelin göndermesini istemeyen nbsp;Nurten müthiş bir plan yapar. nbsp; Kaan ve Kamuran'ın yakınlaşmasını sağlamak için Kamuran'ı Kaan'ın yanına gönderir. Kaan'dan da Kamuran'a yardımcı olması konusında ricada bulunur. Böylelikle Kaan ve Kamuran nbsp;başbaşa vakit geçirerek birbirlerine yakınlaşacaktır. nbsp;Ancak Kaan ve Kamuran'ın bu plandan haberi yoktur.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...